torstai, 10 joulukuu 2015 00:00

Markkinoinnin, myynnin ja viestinnän integraatio, Executive Summary

Kirjoittanut 

Mitä:

Organisaation kokonaisvaltaista, yhteisen osaamisen kehittämistä laittamalla asiakkuudet ja sidosryhmät keskiöön. Yrityksissä on jo paljon tiedollista, teknistä, taidollista, taktista jne. osaamista. Vain yhteispeli puuttuu.

 

Miksi:

Menestyäkseen yrityksen on kyettävä siirtymään teollisen ajan työskentelymalleista tietotyön- ja verkostojen aikakauteen. Tulevaisuudessa menestys edellyttää i) strategista ketteryyttä ja ii) operatiivista ketteryyttä.

Miten:

Organisaatiomuutoksella tai yhteisellä päätöksellä tehdä uudella tavalla: kehittämällä markkinoinnin, myynnin ja ammattilaisten yhteispeliä. Olennaisempaa kuin oppia uutta, on kehittää yhteispeliä yhdessä tekemisen kautta. Uutta toimintakulttuuria syntyy työkalujen avulla.

Hyödyt:

Ketterän, kokonaisvaltaisesti toimivan yrityksen hyödynsaajia ovat

operatiivinen taso, johto sekä asiakkuudet. Hyödyt ovat taloudellisia, toiminnallisia ja sosiaalisia.

Markku Vierula

Markku Vierula on integraation johtava asiantuntija. Erityisesti integraation viemisessä käytäntöön. Näkemyksensä hän on puristanut Suuri integraatiokirja –nimiseen teokseen, jonka toinen uusittu, laajennettu painos ilmestyi helmikuussa 2014. Teos on hyväksytty yliopistojen ja korkeakoulujen oppi- ja kurssikirjaksi.

Niteen esittelyyn pääset tästä http://www.talentumshop.fi/suuri-integraatiokirja.html

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.