markku vierula integroitumarkkinointiviestintaKOSKAAN AIEMMIN

  • yrityksellä ei ole ollut käytettävissä näin rikasta keinovalikoimaa
  • yrityksissä ei ole ollut niin paljon osaamista kuin nyt
  • organisaatiolta ei ole vaadittu yhtä paljon muutoskykyä kuin nyt
  • brändi ei ole ollut yhtä merkittävässä roolissa kuin nyt

Vierula Consulting Oy:n erikoisosaamista on markkinoinnin, myynnin ja viestinnän yhteispeli - integroitu markkinointi.

VC on Suomen johtava integraatioasiantuntija, erityisesti integraation käytäntöön siirtämisessä. Tiedon lisäämisellä, osaamisen kehittämisellä. Palvelu ja ratkaisut samasta paikasta.

Panosta brändisi kasvuun ja hyvinvointiin yhteisen osaamisen kehittämisen avulla. Lähtöajatus on, että integraation avulla yrityksessä olevasta osaamisesta saadaan irti enemmän.

suuri-integraatiokirja-markku-vierulaToinen uudistettu ja laajennettu painos

 

”…you have an excellent guide in Markku Vierula.”

Prof Don E Schultz

 

 

 

 

 

 

 

Mainonta, PR, on-line, off-line. Oma media, ansaittu media, maksettu media, kumppanimedia. Integroitu markkinointiviestintä, integrated marketing communications alias IMC, on kokonaisvaltainen toimintamalli.

Tekemisen tarkoitus. Olkoon se strategialähtöinen tai brändikeskeinen. Onnistunut viestintä edellyttää yhteisen tarkoituksen löytämistä / luomista ja sen sisäistämistä kaikilla tasoilla. Kaikille yhteinen tekemisen tarkoitus ja sen implementointi yksilötasolle asti on eräs menestystekijöistä. Lue lisää julkaisusta: Olvi-case.

Kaupallistaminen, kilpailuedun kirkastaminen, sanoman kirkastaminen, brändin ytimen löytäminen.

Yrityksiltä yrityksille tai yrityksiltä kuluttajille, BtoB tai BtoC.

Maailma on monimutkaistunut. Samaan aikaan toisaalta: modernit markkinointi-instrumentit tarjoavat pienemmällekin brändille mahdollisuuden ajatella isosti. Ostoprosessi on aina kohtaamisten summa. Moderni ympäristö tarjoaa laajemman äänialan.

Vierula Consulting karttaa businessjargonia. Suosimme selkeää, käytännön läheistä puhetta sitäkin enemmän. Ja kyllä: vahva teoriapohja ja johdonmukainen ajattelu hyrisee taustalla.

Modernissa ympäristössä koko organisaatio markkinoi – joko onnistuneesti tai vähemmän onnistuneesti. Yrityksen missio ja arvot on käännettävä käytännön tasolle: puhuttelemaan osastoja ja funktioita yhdessä – ja niissä toimivia ammattilaisia yksilöinä. Näin jo olemassa olevasta osaamisesta syntyy ylivertaista kilpailukykyä.

Yrityskohtaiseksi räätälöitävä, Innostava ja ”kädestä kiinniottava” toimintatapamme näkyy ja vaikuttaa ajatuksia herättävänä uuden oppimisena - ja uusina toimintamalleina.